Thursday 26 November 2015

Pet Vet Breeders clubi ilta

Pet Vet oli järjestänyt kasvattajille tapaamisen Pet Vetin naapuriin.Vastaanottamassa olivat Elina Illukka , Nan Salminen ja koirakoulun pitäjä Katja Silander
Ihana runsas salaattipöytä odotti meitä kasvattajia.




Elina kertoi meille heidän uudesta lanseerauksesta . Petcare paketti palvelee uusia pentujen ostajia ja samalla helpottaa kasvattajan työtä. Pennun ostajalla on mahdollisuus ostaa Pet Vetistä palvelu alkaen 43,50/kk Hinta sisältää 2 rokotusta( rokotusohjelman mukaan), 2 eläinlääkärikäyntiä 15 min kerta, 2 matolääkettä, 1 hammastarkatus, 1 ulostetutkimus, 2 pentukoulu käyntiä, 1 painonhallinta ja ruokinta käyntiä ja ns. Pentuneuvolakäyntiä. Esim. Kysyttävää mistä asiasta vaan. Hoitajalle voi mennä näyttämään pentua tai vaikka leikkaamaan kynnet. Puhelimitse voi myös kysellä neuvoja pentuneuvola käynnin sijasta. Voit tutustua Pet Vetin sivuilla myös muihin paketteihin. Sieltä saa paketit myös aikuiselle ja seniorille..
Kasvattajilta kyseltiin mitä hauaisimme Pet Vetiltä kasvattaja clubiin. Ehdotuksista saatiin paljon keskustelua aikaiseksi. Ilta oli mukavan rento ja yhteistyötä on mukava tehdä Pet Vetin porukan kanssa.
Elina esitteli meille pipot, mitkä saimme mukaan 😀Toivottavasti moni kasvattaja löytää tiensä Pet Vetin kasvattaja clubiin. S-posti info@petvet.fi ja puh. (02) 2320111. Fb - sivut löytyvät nimellä Eläinlääkäriasema Pet Vet.
Kiitos mukavasta illasta ja tietopaketista!

No comments:

Post a Comment