Saturday 28 February 2015

Ihanat pentupaketit yhteistyössä Pienen Tassuputiikin ja Mustin&Mirrin kanssa


Pieni Tassuputiikki, siis ihana Merja antoi pentupaketteihin vaikka ja mitä!  Laventeli shampoon, pyyhkeen, lelun, märkäruoan ja vasikan nahkarullia kera alennuskuponkien. Pentujen omistajat saivat Pienen Tassuputiikin kanta-asiakkuuden. Kanta-asiakkuus tarkoittaa 5% alennusta kaikista tuotteista. Kantiskortit ovat tulossa tuota pikaa.


Nalle ja pupu odottavat hakijaansa meidän hankkimassa pesässä.


Niin ihanat <3


Pieni Tassuputiikki sijaitsee Tuureporinkatu 19, Turussa


Menkää ihmeessä käymään ja myös nettikauppa Dog Gallery palvelee teitä, ketkä ette pääse paikan päälle käymään.


Meidän valinta pentujen ruoalle oli  Lovejoys <3


Lovejoys puppy nappula on maittanut oikein hyvin meidän pennuille. Meillä oli kalkkunaa, mutta löytyy myös lammasnappulaa. Lovejoyn ruoat on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ilman säilöntä ja lisäaineita. Sarja sisältää myös märkäruokia. Ruokaa löytyy myös viljattomana. Lovejoyn ruoan ostajille Merja antaa keräilykortit, millä saa myös etuja.



Merjalta löytyy aivan loistava shampoo valikoima. Meidän pentupakettiin saatiin Noggan laventelin tuoksuista shampoota. Muitakin tuoksuja löytyy valikoimista. 


Pentupakettiin kuului tosi paljon tarpeellisia pennun tavaroita. Pesä, leluja, ruokakippo, hammasharja, herkkuja, pururullia, panta, hihna, shampoo, pyyhe, reppu, märkäruokaa ja kuivamuona nappuloita.


Kuulumme myös Musti&Mirri kasvattajakerhoon. Sieltä tuli reppu, kippo, lelu ja herkkuja. Musti&Mirri kanta-asiakkuus kannattaa. Liitämme pentujen ostajat kanta-asiakkaaksi, jos he niin haluavat.


Pentupakettien lisäksi laitoimme kansiot mukaan pennunostajille. Kansiot sisältävät tietoa pentujen ostajille hoidosta, sairastamisesta, kielletyistä aineista, lauman johtajuudesta, rokotuksista ja mitä pitää sisällään näyttelyt. Lisäksi kootut ajatukset omista kokemuksista, mitä pitää huomioida Parsoneitten kanssa.


























No comments:

Post a Comment